Ciutadans demana un Centre d’Urgències al futur ambulatori mancomunat de Premià de Dalt, que ha patit l’enèsim retard

El regidor de Premià de Dalt David Expósito i el diputat i regidor de Premià de Mar Josep Maria Cano entrant la proposta de resolució.

El grup parlamentari de Ciutadans ha presentat ahir dilluns al Parlament una proposta de resolució per tal que el govern de la Generalitat inclogui en el projecte del nou CAP mancomunat de Premià de Dalt i Premià de Mar un servei d’urgències capaç d’atendre la població d’aquestes dues poblacions les 24 hores. Segons ha indicat el diputat i regidor premianenc Josep Maria Cano, el servei de Mataró no dóna l’abast i el 50% de les visites que atén es podrien fer en el que es coneix com a CUAP, Centre d’Urgències d’Atenció Primària:

Val a dir que el nou ambulatori, la construcció del qual es preveia per aquest estiu, ha patit un nou endarreriment; segons ens ha explicat el mateix Cano, la licitació va quedar deserta perquè els licitants van considerar que l’oferta econòmica no era adequada: ara es licita de nou i les empreses poden presentar-s’hi fins el 30 de setembre. Segons aquests nous terminis, l’equipament podria sera una realitat d’aquí a 2 anys.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »