Clam unànime perquè el mòdul es quedi a La Lió

Imatge de l'assemblea de l'AFA d'ahirImatge de l'assemblea de l'AFA d'ahir

Unanimitat ahir de centre, govern, grups municipals i AFA en la defensa del mòdul de La Lió i la reclamació a Ensenyament que n’aturi la retirada. Ahir van celebrar-se un Consell Escolar extraordinari i una assembla oberta de l’AFA amb tots els grups municipals on va acordar-se un pla d’acció per aconseguir, en primer lloc, que aparegui un interlocutor del Departament i, seguidament, que s’avingui a mantenir l’equipament a Premià de Mar. Rafa Navarro és el regidor d’ensenyament:

Segons Navarro la moció serà discutida els pròxims dies entre els grups municipals per anar al ple municipal de juny de la setmana que ve. L’AFA de la Lió, per la seva banda, s’ha congratulat del suport mostrat pels grups polítics i també per les famílies en l’assemblea d’ahir, i ha explicat que de moment aposten per la via diplomàtica. Amb tot, l’Anna Latorre ha anunciat una gran mobilització si fracassa aquesta via:

De moment, ha dit Latorre, l’AFA confeccionarà pancartes per exhibir a l’escola i mantindrà informades les famílies de totes les gestions.

Escolta l’entrevista a Rafa Navarro:

Escolta el reportatge sobre l’AFA:

Translate »