El CN Premià guanya el Metropole i es fa amb el ple de victòries

El Club Natació Premià va sumar dissabte la tercera victòria seguida a casa després de superar el Metropole per 14 gols a 11. Els premianencs són segons.

L’equip de waterpolo premianenc va guanyar el Metropole per 14 gols a 11 gràcies a un bon inici de partit i a una bona gestió final. Els de Xavi Julià es van començar imposant per 4 gols a 0 i només van perdre l’últim parcial, quan el Metropole va intentar treure del partit a l’equip de Premià amb agressivitat i un fort pressing que no va acabar tenint recompensa. Els de Julià van passar de guanyar de sis gols de marge a veure perillar la victòria, tot i que l’efectivitat de cara a gol va fer possible tornar a posar distància i finalment sumar els tres punts.
Xavi Julià assegura que cal seguir treballant per superar reptes i que l’equip ha d’aprendre a jugar amb tots els condicionants ambientals i externs. Els premianencs ho han guanyat tot i sumen 9 punts en les tres primeres jornades de lliga. Ara són segons i preparen ja el proper compromís de lliga. Diumenge jugaran la quarta jornada a la piscina madrilenya de la Latina.
Escolta l’entrevista amb Xavi Julià, tècnic del CN Premià

Recupera les paraules d’Aniol Valera, jugador del CN Premià

Translate »