La Coalició d'Esquerres presenta una moció en contra del macrocomplex Eurovegas

La Coalició d’Esquerres de Premià de Mar presentarà demà al ple ordinari de juliol una moció sobre la instal·lació del macrocomplex Eurovegas a Catalunya. L’objectiu d’aquesta moció és posicionar el ple de l’Ajuntament en contra de la possible arribada d’Eurovegas. El portaveu del grup municipal de la Coalició d’Esquerres, Alfons Barreras, n’ha exposat els motius a Premià Notícies. Per a Barreras, la instal·lació del macrocomplex “suposaria un impacte social negatiu per al territori, seria un precedent en l’adaptació de les normatives mediambientals als interessos dels grans empresaris i suposaria la desaparició d’una important zona agrícola de l’àrea de Barcelona”.

A més d’aquesta moció, la Coalició d’Esquerres presentarà també dues preguntes. La primera, sobre el retard en les obres de la plaça Batista i Roca i la segona, sobre la suposada agressió a un jove per part d’agents de la Policia Local durant la passada Festa Major.

Crida Premianenca posarà èmfasi en la presumptiva agressió policial a un jove durant la Festa Major

El grup municipal de Crida Premianenca – Poble Actiu presentarà demà quatre preguntes al ple ordinari del mes de juliol. Pel portaveu de Crida, Joan Ribet, és especialment important la pregunta que fa referència a la suposada agressió que va rebre un jove al carrer de Sant Antoni el dissabte de Festa Major. Es dóna la circumstància que demà la Coalició d’Esquerres de Premià també preguntarà al ple per aquest mateix fet.

Les altres preguntes presentades per Crida Premianenca fan referència al conveni entre l’Ajuntament, el Club Esportiu Premià i l’empresa CESPA; a les taxes de l’escola Bressol Municipal per al proper curs i al funcionament de la Festa Major. Sobre aquest darrer punt, Ribet ha lamentat que alguns problemes tècnics que han detectat des de Crida s’hagin repetit malgrat que ja es van comentar al ple de juliol de l’any passat.

Be the first to comment on "La Coalició d'Esquerres presenta una moció en contra del macrocomplex Eurovegas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »