Comencen les jornades de portes obertes a les escoles pel curs 2013-14

L’escola Assís ha obert aquest cap de setmana el calendari de jornades de portes obertes de les escoles de Premià de Mar pel Curs escolar 2013-2014. El centre, que enguany commemora el seu 125è aniversari va fer dissabte des de les 11 del matí aquesta activitat amb la qual els centres escolars mostren als futurs alumnes i les seves famílies les seves instal·lacions i la seva línia pedagògica.

L’Escola de La Salle serà el diumenge 17 de febrer a 2/4 d’11 del matí el següent centre premianenc a fer la seva jornada de portes obertes. El calendari continua el dimecres 20 de febrer, a ¼ de 4 d ela tarda, a l’escola La Lió, el dissabte 23 de febrer a les 11 del matí a l’escola del Pilar, el dijous 28 de febrer, a les 5 de la tarda a l’escola Mar Nova, el dimarts 5 de març a ¼ de 4 de la tarda a l’escola Sant Cristòfol de la Gran Via de Lluís Companys i el dimecres 6 de març, també a ¼ de 4 de la tarda, a l’escola Verge de Montserrat. La darrera escola en fer la seva jornada de portes obertes de cara al curs escolar 2013-2014 serà l’escola El Dofí, que la farà el dijous 7 de març a les 3 de la tarda.

1 Comment on "Comencen les jornades de portes obertes a les escoles pel curs 2013-14"

  1. Pere Soler | 2013-02-05 at 11:12 |

    M’agradaria comentar que l’escola pública La Lió és l’única de Premià de Mar que aquest curs 2012-2013, per decisió del claustre de professors i com a protesta d’aquests a les retallades en ensenyament, no fa excursions ni colònies en cap dels seus cursos.
    Tot i que no sigui obligatori aquest tipus d’activitats, entenc que l’educació té moltes possibilitats i facetes diferents a passar les hores lectives dins l’aula.
    Felicitats als mestres per passar la pilota de les retallades als nostres fills! però que sàpiguen que lluny de trobar recolzament en les famílies, han creat un mur i el desprestigi, tant de l’escola, com de la seva pròpia vocació.
    Espero i desitjo que a la jornada de portes obertes manifestin honestament aquest fet a tots els pares, per tal que aquests valorin si el projecte educatiu del centre i la implicació del professorat és la que desitjen pels seus fills.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »