Comencen les rebaixes d’estiu el mateix dia que s’apuja l’IVA

Primer dia de les rebaixes de la campanya d’estiu, coincidint amb la pujada de l’IVA a l’Estat. La tècnica dels Comerços Associats de Premià de Mar, Núria Cuevas, ha dit que no creu que es noti la pujada de l’IVA als comerços, si més no en els propers mesos. Pel que fa a les rebaixes, Cuevas ha advertit que els comerços han anat venent articles d’estiu aquestes darreres setmanes i que, per tant, no va a badar per trobar varietat en models i talles.

Avui es dóna una dobla circumstància que fa que ens fixem especialment en el món del comerç. D’una banda, avui és el dia de l’anunciada pujada de l’IVA, de manera que el tipus general passa del 16 al 18%. El reduït per la seva part, que és el que s’aplica, per exemple, en l’hostaleria o en la compra d’un pis, passa del 7 al 8%, segons informa el portal 3cat24.cat De tota manera, aquesta pujada coincideix amb l’inici de les rebaixes d’estiu. Aquest matí ha passat pel Tot d’Una la tècnica dels Comerços Associats de Premià de Mar, la Núria Cuevas. Cuevas considera que aquesta pujada de l’IVA es notarà ben poc en les compres que puguem fer aquests dies. I pel que fa a les rebaixes, la tècnica dels Comerços Associats ha advertit que els darrers mesos s’ha anat venent, de manera que millor no esperar-se massa si el que es vol és trobar varietat a les botigues. Les rebaixes d’estiu acabaran el proper 31 d’agost.

A banda de parlar de l’IVA i les rebaixes, la Núria Cuevas ha fet públic el número guanyador en la darrera campanya de promoció de vendes dels Comerços Associats. El número és el 27.356 i es va repartir a la botiga Aitor Ayorrabe del carrer Eixample. Pel que ens han dit, encara no ha sortit el guanyador del premi, de manera que si heu fet compres a l’Aitor Ayorrabe durant el maig i el juny, mireu si teniu el número guanyador. El premi era una càmera fotogràfica professional.

Be the first to comment on "Comencen les rebaixes d’estiu el mateix dia que s’apuja l’IVA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »