Comencen treballs de millora de xarxes d’aigua i clavegueram als carrers Alegria i de la Unió

Entrevista Antoni Subirà
Descarrega’t l’entrevista

Obres al subsol del nucli antic.

Obres al subsol del nucli antic.

Ahir van començar nous treballs de millora de les xarxes de clavegueram i aigua potable a carrers del casc antic de Premià de Mar. En concret, aquests treballs es fan als carrers de l’Alegria i de la Unió, i es venen a afegir als que estan en marxa al Passatge d’en Manent o al carrer Eixample, entre d’altres. Aquests treballs s’han de fet de forma continuada per evitar que hi hagi trencament de canonades antigues quan es dóna la pressió a les noves dels trams ja reparats, com ha explicat a Premià Notícies el tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà.

Tant el carrer de l’Alegria com el tram del carrer de la Unió comprés entre Nord i Eixample seran de plataforma única i de prioritat per als vianants. Les zones blaves existents al carrer de l’Alegria desapareixeran, no així les del tram del carrer de la Unió que es mantindran. Mentre durin els treballs, es tallaran al trànsit el carrer de l’Alegria i aquest tram del carrer de la Unió.

Subirà ha explicat que és molt probable que els treballs als carrers de l’Alegria i de la Unió no estiguin enllestits per a les dates de la Festa Major i ha dit que, si es dóna aquesta circumstància, s’aturaran els treballs durant aquells dies i es condicionarà el pas dels vianants.

Be the first to comment on "Comencen treballs de millora de xarxes d’aigua i clavegueram als carrers Alegria i de la Unió"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »