Futbol

Futbol

Cop d'autoritat del CEPremià contra el Junior (1-3)

Carles Sole

Gran partit del Premià (1-3), que suma 9 dels 12 últims punts. L’equip va sortir concentrat, i amb mitja hora en va tenir prou per resoldre el matx. Les nombroses baixes, no es van notar. L’expulsió de Vicente, una de les úniques notes negatives. L’equip espera la visita del Figueres diumenge vinent.
El CEPremià va aconseguir una victòria balsàmica i amb molta autoritat davant un rival directe com és el Junior. Malgrat les nombroses baixes, els premianencs es van sobreposar a les adversitats i van sumar un triomf vital a Sant Cugat del Vallès, al camp del Junior. Pablo Doñate va repetir com a titular amb una gran actuació, i Torres va haver d’alinear un 11 poc corrent: Edgar, Bellido, Rovira i Dani a la defensa; Vicente, Cristóbal i Edu Alonso al centre del camp; i Nil, Cobo i Juan García en atac. La lesió de Bellido als primers minuts, però, ho va trastocar tot. Pol Llovet va saltar al camp al minut 8, i l’equip es va haver de recomposar. Però ho va fer, i de quina manera. Amb un Cristóbal pletòric a l’eix de la defensa, el Premià es va créixer. Dani va fer el primer avís al minut 13 amb un xut creuat dins l’àrea que Ortega va aturar. Pol va tornar a posar en perill la porteria dels locals al minut 27, amb un 1 contra 1 que Ortega, de nou, va aturar. Però Pol no va perdonar en la següent. 1 minut més tard, una gran passada d’un brillant Edu Alonso va habilitar un mà a mà de Pol amb Ortega, i Pol no va perdonar. 0-1 i el Premià dominava. 4 minuts més tard va arribar el segon. Una recuperació de Cristóbal va acabar als peus d’Edu Alonso, que va cedir entre línies a un Cobo que no va perdonar. Definició de “killer” pel 9 del CEPremià. Els premianencs seguien dominant, i Pol Llovet va poder fer el gol de la sentència al minut 35 en un altre 1 contra 1, però de nou Ortega va evitar el gol. En els últims minuts del primer temps, però, el Junior va agafar el control del matx i va estar a punt de donar un ensurt als de Juan Carlos Torres. Manolo va enviar una pilota al travesser amb un xut llunyà (46′). Al descans es va arribar amb 0-2.
Ja a la represa, els premianencs van tornar a dominar. El  partit estava on el volia el Premià, però un altre contratemps va assolar l’equip. Al minut 59′, Vicente va ser expulsat amb targeta vermella directa per una falta de respecte a un contrari.10 homes i encara quedaven molts minuts. Però l’equip no va patir gens, ja que va estar molt concentrat en defensa i no va concedir ocasions als locals. La única arribar amb perill per part del Junior va ser al minut 61, quan Manolo primer, i Coke després, van provar sort davant Pablo Doñate. Cal fer menció al canvi d’Oscar, un dels jugadors del Junior que va haver de ser canviat al segon temps per lesió. Ja a les acaballes, Torrentbo va provar els guants de Pablo Doñate amb un xut llunyà, però el porter premianenc es va mostrar -com tot el partit- molt segur (83′). El tercer del Premià va arribar al minut 89, quan una falta servida per Edu Alonso la va pentinar Pol Llovet i va anotar el 0 a 3. Amb un home menys els de Torres havien sentenciat. Al 92 Mario va poder fer el quart amb un mà a mà que va acabar fora. A l’últim minut del matx, el 93, va arribar el gol de l’honor del Junior. Un xut de Manolo que va aturar Pablo, el va recollir Coke per fer l’1 a 3 definitiu. 3 punts balsàmics per un Premià ple de baixes i amb necessitat de sumar davant un rival directe. Amb aquesta victòria el CEPremià suma 3 punts més i un total de 18, i està a l’espera de veure la resta de resultats que ha deixat la 16a jornada al grup 1 de 1a Catalana. La setmana vinent els de Torres reben la visita del campió d’hivern i líder -ara mateix- del grup: el Figueres. El partit es disputarà diumenge a les 12 al Municipal de Premià i, pel que sembla, el tècnic maresmenc podrà comptar amb algunes altes dins la plantilla.