El Cover espera sorprendre el Lliçà i fer-se amb la permanència matemàtica

Els jugadors del Cover fan pinya| Font: @cfscover

El Cover de futbol sala visita diumenge el Lliçà d’Amunt en busca d’una victòria que els doni la permanència matemàtica a Tercera Nacional.

L’equip premianenc de futbol sala s’enfrontarà dissabte al Lliçà d’Amunt amb l’objectiu de fer-se amb els tres punts i aconseguir la permanència a Tercera Nacional. El tècnic, Òscar Larrotcha, assegura que els seus jugadors ja han aconseguit bona part de l’objectiu del curs i, a falta de sis jornades, tenen pràcticament assegurada la continuitat a la lliga i segueixen vius als vuitens de final de la Copa catalunya. Sobre el partit de dissabte, Larrotcha creu que serà difícil treure punts de la pista del LLiçà d’Amunt, perquè el rival és tercer i necessita fer-se amb la victòria si vol optar a l’ascens. El Cover voldrà trencar una mala dinàmica de dues derrotes seguides en un partit que es jugarà diumenge, 23 d’abril, a les 12 del migdia.

Per cert, que el Cover ja coneix l’horari dels vuitens de final de Copa Catalunya. Jugaran contra el Caldes de Montbui, dijous quatre de maig, a dos quarts de deu de la nit.

Escolta l’entrevista amb el tècnic i president del Cover, Òscar Larrotcha