Creixent i Mar de Dones convoquen un acte al voltant del Dia de la Dona al Centre Cívic

Creixent i Mar de Dones commemoren aquesta tarda el Dia Internacional de la Dona amb un acte obert al Centre Cívic. Sota el títol de ‘Donem la paraula a les dones’, aquestes dues entitats i la regidoria de Serveis Socials convoquen a les dones que hi vulguin participar a parlar en comú de la seva problemàtica. S’espera especialment la participació de dones immigrants.

Aquest dilluns, dia 8 de març, es commemora el dia internacional de la Dona. A Premià de Mar es va viure ja ahir la primera activitat vinculada amb aquesta diada. Va ser la inauguració al Museu de l’Estampació de l’exposició temporal ‘Una vida en Batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’, una activitat a la qual va seguir un taller d’estampació en batik.

Avui tenim la segona activitat vinculada a aquesta commemoració. És una activitat que ens porten al Centre Cívic de manera conjunta les entitats Creixent i Mar de Dones, sota el títol de ‘Donem la paraula a les dones’.

Des de Creixent, la seva responsable d’activitats, Victòria Quesada, ha parlat de la importància de que les dones es trobin per posar en comú la seva problemàtica.

Des de l’altra entitat organitzadora, Mar de Dones, la Núria Andreu destaca en aquest cas la participació de dones immigrants per poder explicar la seva problemàtica concreta. A més del tema de les dones immigrants, l’acte d’avui serveix per plantejar la problemàtica concreta de les dones en l’àmbit laboral, especialment en els problemes que es donen a partir de la maternitat.

L’acte d’aquesta tarda començà a les sis de la tarda. Les properes activitats en relació amb el Dia de la Dona seran un taller sota el títol de ‘Sóc dona i estic bé amb el meu cos’, i uns altres d’internet que es faran amb el suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat.

Be the first to comment on "Creixent i Mar de Dones convoquen un acte al voltant del Dia de la Dona al Centre Cívic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.