Crida Premianenca es reunirà periòdicament amb caps d’àrea de l’Ajuntament per recollir informació

Entrevista a Pau Pañella

Descarrega l’entrevista

cridalogoEl grup municipal de Crida Premianenca ha anunciat que buscarà reunir-se de manera periòdica amb els responsables tècnics de les àrees municipals per tal de recaptar informació de primera mà sobre el funcionament i les problemàtiques d’aquestes àrees. El regidor de Crida Pau Pañella ha explicat que les situacions que es viuen als plens, on segons consideren hi ha manca de diàleg per part de l’equip de govern, i la manca d’accés al mateix assessorament tècnic que disposen els regidors de l’equip de govern, serien els motius per encetar aquest cicle de reunions.

Aquestes trobades es van encetar ahir amb la Policia Local, una trobada en la qual, segons Pau Pañella, els responsables del cos van explicar als regidors de Crida el seu funcionament i mancances. La propera reunió l’han demanat amb l’arquitecte municipal a qui preguntaran sobre el nou supermercat Dia de la carretera de Vilassar de Dalt.

Be the first to comment on "Crida Premianenca es reunirà periòdicament amb caps d’àrea de l’Ajuntament per recollir informació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »