Crida Premianenca i Consell Sènior parlen sobre participació de la 3ª edat

Crida Premianenca i el Consell Sènior de Premià de Mar es van trobar la setmana passada en una reunió per posar en comú plantejaments sobre la participació de la gent gran. La Crida va plantejar el seu model de tractament de la gent gran des de l’Ajuntament, que consideren que hauria de ser molt més participatiu que l’actual. La formació obre d’aquesta manera un seguit de trobades amb entitats de la ciutat.

No deixem encara la informació sobre la precampanya per les municipals. L’alcaldable de la Crida Premianenca, Joan Ribet, i la responsable de Gent Gran de la formació, Marta Cava, s’han entrevistat la setmana passada amb el president del Consell Sènior per parlar de polítiques destinades a la tercera edat. Ribet ha explicat a Premià Notícies que faran una proposta per donar més participació a la gent gran a partir d’un Consell que hauria de funcionar de manera diferent a l’actual. La idea de la Crida passa per la creació de sistemes de participació directe pels veïns de la ciutat i per col·lectius com els joves o la gent gran.

Joan Ribet ha fet una crítica del model de política per la tercera edat que es practica actualment a la ciutat. Per la Crida el model de fer balls al Poliesportiu no afavoreix l’activitat de la gent gran ni facilita la relació amb altres grups d’edat. Parlant de trobada amb el Consell Sènior, Joan Ribet ha explicat que es tracta del primer d’un seguit de contactes amb entitats de la ciutat per intercanviar impressions davant d’aquests comicis, i han començat amb el Consell Sènior.

Doncs des del Consell sènior han qualificat aquesta trobada de ‘cordial’. El president de l’entitat, Josep Aracil, ha valorat molt positivament els contactes que estan realitzant amb les forces polítiques de la ciutat en aquesta precampanya.

La reunió entre Crida Premianenca i el Consell Sènior va tenir lloc la setmana passada.

Be the first to comment on "Crida Premianenca i Consell Sènior parlen sobre participació de la 3ª edat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »