Crònica de successos del cap de setmana

PassatgeVallesPassatgeValles

La crònica de successos l’iniciem amb la notícia que aquest divendres al voltant de dos quarts de quatre de la tarda un veí del Passatge Vallès va notar una forta olor de gas, donant avís a la policia. Un cop confirmats els fets per la policia local es varen activar dues unitats de bombers. L’edifici va ser desallotjat i ventilats tots els habitatges La patrulla desconnectà la llum per evitar una possible deflagració. Finalment ni bombers ni la companyia de gas no van detectar cap fuita. L’ensurt va ser considerable, però afortunadament no va passar d’aquí i es va restablir la normalitat.
Una hora més tard cap a les cinc al carrer del Pilar es va alertar de l’incendi d’un quadricicle estacionat de color blanc. La policia local va apagar el foc amb extintors, cal lamentar en aquest incident només danys materials i cap lesionat.
Finalment dissabte dia 1 de setembre a tres quarts d’onze va caure una branca de grans dimensions al carrer de Sant Miquel, els bombers van tallar les branques de l’arbre i els serveis de jardineria van recollir les restes que afortunadament no van produir cap accidentat.

Translate »