David Gutiérrez valoraria un repartiment del mandat però confia en el pacte a tres entre Junts per Premià de Mar, ERC i PSC

A l’espera que es restableixin les converses entre partits a partir del mes de setembre per tal d’arribar o no a acords per a governar el municipi, ahir el líder del PSC a Premià de Mar, David Gutiérrez va visitar el programa Estiu 19′ on va comentar com es trobava actualment la logística del pacte.

El regidor va reafirmar-se en la possibilitat d’aquest acord a tres entre Junts per Premià de Mar, ERC i el PSC, emplaçant als seus líders a parlar en unes setmanes i aconseguir així un govern estable i amb garanties. Després, repreguntat per aquest mateix tema va explicar que si no hi ha acord es buscarien altres alternatives però que de moment encara no s’han plantejat.

Per últim, parlant d’un possible repartiment de l’alcaldia entre Junts per Premià de Mar i el PSC, Gutiérrez ha dit que sonava bé i que serviria per tenir l’oportunitat de fer canviar el municipi, però que tot s’hauria d’estudiar amb calma.

Translate »