Denuncien que la policia local hauria apallissat un jove al carrer de Sant Antoni dissabte al matí

Segons una carta publicada al portal PremiàPlus i a Facebook, la policia local hauria apallissat un jove al carrer de Sant Antoni dissabte al matí. En aquesta carta, la germana del jove, Olga Cortés explica com una parella d’agents va cridar l’atenció al seu germà per portar el gos deslligat. Sempre segons Cortés, aquest l’hauria lligat immediatament i s’hauria identificat mostrant el seu carnet d’identitat, però malgrat tot els agents l’haurien reduït de forma desproporcionada. L’inspector de la policia, Isidro Martínez Espuelas, va respondre ahir al “Tot d’una” de Festa Major que s’han obert diligències judicials al respecte. Ampliarem aquesta informació quan disposem de noves dades.

Augment del consum d’alcohol entre joves durant la Festa Major

D’altra banda, la policia local ha alertat d’un augment preocupant del consum d’alcohol entre menors en aquesta Festa Major. Segons va declarar ahir l’inspector Martínez Espuelas, les intervencions de la Creu Roja per alcoholisme serien el fet més destacat d’una Festa Major sense incidents importants malgrat l’alta afluència de públic al Desembarcament de divendres.

2 Comments on "Denuncien que la policia local hauria apallissat un jove al carrer de Sant Antoni dissabte al matí"

  1. La denuncia per agressió i l’augment del consum d’alcohol haurien de ser noticies diferents, no? d’aquesta manera sembla que tingui una relació directa. L’agressió va se al matí de dissabte sense alcohol…

  2. Pol Martínez Guerrero | 2012-07-16 at 14:45 |

    Yo creo que la culpa de que los menores consuman alcohol sin control es culpa de los padres , y de las influencias.
    PD; SI NO SABÉIS EDUCAR A VUESTROS HIJOS NO LOS TENGÁIS.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »