Carles Sole

12 de gener de 2011

Bàsquet

Bàsquet

Derrota contundent de l’ABPremià a la pista de l’Argentona i victòria pel Cover Premià

Carles Sole

L’Agrupació Bàsquet Premià va caure a la pista de l’Argentona per un contundent 90 a 56. Un primer quart molt pobre va condemnar els de Rafa Perdiguero, que segueixen cuers al grup 2 de Copa Catalunya. En canvi, victòria per 0-1 del Cover Premià a la pista de La Unión Las Palmas.

Un parcial de 22 a 8 al primer període va deixar sense opcions un Premià que no aixeca cap i que després de les vacances de Nadal perpetua la mala ratxa d’un equip que segueix cuer amb 1 victòria i 13 derrotes. L’Argentona va dominar en tot moment el ritme del partit i el resultat, que al final va ser el més ampli dels 40 minuts, per 90-56. La manca d’encert exterior sumat a un gran ritme de joc imposat pels locals van fer que l’ABP anés a remolc tot el matx i no tingués opcions de remuntar. Sergi Vilalta, aler de l’AB Premià, va explicar a Ràdio Premià de Mar que segons el seu punt de vista aquest va ser el “pitjor partit en els dos anys que portem a les ordres d’en Rafa Perdiguero”. Els premianencs reben aquest cap de setmana el Sant Adrià, 5è classificat amb 9 victòries i 5 derrotes, a partir de ¾ de 6 de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports de Premià.

Victòria pel primer equip del Cover Premià per la mínima, 0-1, a la pista de La Unión Las Palmas. Poc encert i un partit molt ajustat són els ingredients d’un partit que va ser molt emocionant. El Premià va sumar 3 punts que el fan escalar un lloc a la taula, ja que ara mateix és 5è classificat amb 22 punts, a 3 del tercer, l’Escola Pia de Sabadell. Aquest cap de setmana els premianencs es desplacen a la pista del Club Natació Sabadell, 9è classificat amb 16 punts.