Futbol

Futbol

Derrota pel Cover Premià i pel CN Premià

Carles Sole

El Club de Futbol Sala Cover Premià de Mar va perdre en el seu desplaçament a Ripollet per 6 a 5 en la 13 jornada de lliga del grup 6è de 1a Nacional A. També derrota pel Club Natació Premià en la seva visita a la piscina del Rubí per un clar 11-6.

Després de guanyar a casa davant el Martorell fa dues jornades, el Cover Premià no va tornar a sumar els 3 punts ja que va caure a la pista del Ripollet per un ajustat 6 a 5. Els d’Oscar Larrotcha van fer un mal partit, ja que el ritme del mateix va estar controlat en tot moment pels locals. Va ser en els últims minuts quan els premianencs van poder reaccionar i gràcies a un parcial de 0-3 en un minut i mig van maquillar el resultat per establir el marcador definitiu. Amb aquesta derrota, el Premià cau fins la 6a plaça, a la zona tranquil·la, amb 19 punts. Aquest dissabte el Cover rep el Gavà en la última jornada del 2010, equip que és 11è classificat amb 12 punts.

El CN Premià també va perdre a la piscina del Rubí per un clar 11-6. Els premianencs no van poder amb un equip experimentat que només va permetre al seu rival mantenir la igualtat fins el 4-4. Va ser en aquest moment quan el Rubí va sumar 3 gols seguits per cap del Premià i va ser capaç de trencar el partit. Per tant, el conjunt premianenc només va poder aguantar el ritme dels locals durant els primers minuts. Amb aquesta derrota, el Premià cau un lloc a la taula i és 7è amb 6 punts després d’haver disputat dos partits i haver-ne guanyat dos. Aquest cap de setmana vinent els de Joan Colomer reben el Sallent, penúltim classificat (10ens) amb només un punt en la última jornada de l’any.