Futbol

Futbol

Derrotes pel CN Premià i pel juvenil del CE Premià

Carles Sole

Cap de setmana negre pels interessos del CN Premià i del juvenil del CE Premià. Els primers, van caure a casa davant el Sant Andreu per 8-10 i es mantenen 8ns amb 9 punts. Els juvenils, en canvi, van perdre per 4-2 al camp de la DAMM, líder del grup. Els premianencs són 5ns amb 31 punts.

Males notícies pel CN Premià, que va caure per 8-10 contra el Sant Andreu en la dotzena jornada de la 2a divisió estatal masculina. Els premianencs van acusar tot el matx un mal inici, que el va fer anar a remolc pràcticament fins les acaballes del partit. En els últims minuts els de Joan Colomer van ser capaços de maquillar el resultat, però els 3 punts se’ls va emportar el Sant Andreu. Amb aquesta, ja són 8 les derrotes que acumula el Premià en 11 jornades disputades per només 3 victòries. L’equip segueix 8è classificat amb 9 punts, vorejant el descens, i amb els mateixos punts que el Sant Feliu, el primer equip que es troba dins la zona crítica de la taula. Aquest cap de setmana descans a la 2a divisió estatal, i d’aquí dues setmanes el Premià es desplaça fins a Madrid, concretament a la piscina del Moscardó.

Derrota també pel juvenil del CE Premià, en aquest cas per 4-2 al camp de la DAMM. Els barcelonins, que tenen un equip format per juvenils de primer any, es van endur un matx en el que va imprerar la igualtat. Els primers 45 minuts van ser molt igualats, i a la segona meitat els nois d’Alberto Encinas van dominar completament el partit. Però, coses del futbol, els gols els van marcar els locals. Uns últims deu minuts d’infart, amb el Premià arriscant amb un 2-1 a l’electrònic; van donar pas a dues contres que la DAMM no va desaprofitar. Amb aquesta derrota el juvenil del CE Premià suma només 2 punts dels últims 9 disputats, amb 1 derrota i 2 empats (5è a la classificació amb 31 punts). Aquest cap de setmana vinent arriba la 19a jornada de lliga al grup 4 de Preferent Juvenil, jornada en la que el Premià rep el Sants, 6è classificat amb 29 punts.