Després de la Festa Major es reprenen les obres a les xarxes d’aigua potable i clavegueram de Premià de Mar

Entrevista amb Antoni Subirà
Descarrega’t l’entrevista

Una imatge de les obres de millora de la xarxa d'aigua al carrer de Colom

Una imatge de les obres de millora de la xarxa d’aigua al carrer de Colom

Avui dilluns es reprenen les obres de millora de clavegueram i de la xarxa d’aigua potable que s’estan fent a diversos punts de la ciutat. En declaracions al programa “Tot d’una” de Ràdio Premià de Mar el tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, ha informat de les obres i talls de la circulació del trànsit previstos. Així, amb motiu d’aquestes obres a partir d’avui, els vehicles no podran circular pel creuament del carrer del Nord amb Sant Antoni i Sant Joan. La durada prevista del tall és de tres dies. D’altra banda, a partir de demà dimarts hi haurà tall de trànsit al creuament del carrer de la Plaça amb Enric Granados en el costat Mataró. La durada prevista del tall és també de tres dies, durant els quals no es podrà circular pel tram d’Enric Granados comprès entre de la Plaça i Doctor Fleming. D’altra banda, també avui dilluns es reprenen les obres al carrer de l’Alegria, aturades aquests dies amb motiu de la Festa Major per tal de garantir la seguretat dels vianants. En aquest carrer s’ha de substituir el clavegueram. Posteriorment es pavimentarà el carrer per a convertir-lo en plataforma única a un sol nivell de manera que els vianants tindran prioritat en la connexió entre la plaça de la Sardana i la plaça dels Països Catalans. Aquestes no seran les úniques obres que tindrem a la ciutat a partir d’avui, ja que han de començar  les obres de substitució de les canonades de la xarxa de clavegueram i de millora de la xarxa d’aigua al carrer de l’Alfons, entre Colom i el Camí Ral. Més endavant, abans que acabi el mes de juliol, es preveu que comencin també les obres de clavegueram i aigua al carrer Sant Miquel, entre Joan Prim i Pau Casals. Mentre durin els treballs no es podrà circular per aquests trams dels carrers Alfons i Sant Miquel.

Canvi del sostre de la porxada de La Lió

El porxo de la Lió.

El porxo de la Lió.

L’Ajuntament de Premià de Mar està enllestint els preparatius per tal d’iniciar la substitució de l’actual coberta de la porxada de l’Escola La Lió. El tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, ha explicat que el consistori endega aquestes obres un cop finalitzada la Festa Major i en període de vacances estivals per tal de reduir les molèsties als alumnes de l’escola. Escoltem a Antoni Subirà en declaracions fa uns instants el programa “Tot d’una” de Ràdio Premià de Mar. Subirà ha detallat que l’antiguitat d’aquest element de protecció sumat a les característiques del material amb què està fabricat, la uralita, han motivat aquesta obra.

Be the first to comment on "Després de la Festa Major es reprenen les obres a les xarxes d’aigua potable i clavegueram de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »