Deu detinguts en una batuda conjunta de Mossos i Policia Local a les zones d’oci de Mataró

Espectacular batuda conjunta de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Mataró aquest cap de setmana a les zones d’oci de la capital comarcal. En total es van realitzar deu detencions i es van instruir prop d’un centenar de denúncies, la majoria per consum d’alcohol a la via pública. Les detencions es van fer per lesions, robatori a l’interior de vehicles, danys i una per atemptat a agents de l’autoritat. L’objectiu de l’operació era aconseguir un efecte dissuasori en el comportament d’alguns usuaris a les zones d’oci.

Deu detinguts i prop d’un centenar de denúncies instruïdes, la majoria per consum d’alcohol a la via pública. Aquest és el balanç del darrer dispositiu de seguretat fet conjuntament entre els Mossos d’Esquadra i la policia local de Mataró encaminat a la vigilància i el control de les zones d’oci nocturn de la ciutat. Segons el Punt, en l’operació, que es va fer durant la nit de dissabte a diumenge, a més de decomissar-se nombroses substàncies estupefaents, es van fer 99 proves d’alcoholèmia, de les quals deu van donar positiu. Dels deu detinguts, dos van ser per lesions, cinc per robatori a l’interior de vehicles, un per atemptat a agents de l’autoritat, un altre per un delicte de trànsit i atemptat i el darrer per danys. Pel que fa als 56 comisos, la majoria van ser per drogues i només en un cas es va decomissar una arma perillosa. L’operació també va servir per posar fins a 99 denúncies perquè s’estava infringint l’ordenança municipal de civisme. En aquest cas, la majoria van ser perquè es consumia alcohol a la via pública i perquè s’estava deteriorant l’espai públic.

El dispositiu policial va tenir lloc a les zones de Pla d’en Boet, de la ronda Barceló, a la zona dels jutjats, i també al port, on es concentra l’oferta de bars musicals i discoteques. L’objectiu de l’operació era aconseguir un efecte dissuasiu en el comportament d’alguns dels que freqüenten les zones d’oci nocturn mataroní.

Be the first to comment on "Deu detinguts en una batuda conjunta de Mossos i Policia Local a les zones d’oci de Mataró"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »