Dilluns comença un nou paquet d’obres públiques a Premià

Dilluns vinent, dia 19 de juliol, comença una nova bateria d’obres públiques a la ciutat. La primera d’elles és l’adaptació de l’accés de l’edifici de l’Escola Municipal de Música

Els treballs consisteixen en la reforma de part de l’espai exterior per tal de crear un itinerari adaptat segons els criteris del vigent Codi d’Accessibiliat. També es reformarà part de la planta baixa. L’actuació té un pressupost de 62.000 € i l’Empresa adjudicatària és l’Arca del Maresme, Empresa d’Inserció

També dilluns comença els treballs d’adaptació d’un altre edifici municipal. En aquest cas es tracta de l’accés principal de l’edifici de Can Roura. També es reformarà part de la planta baixa i es rehabilitarà la coberta de l’edifici.

El pressupost d’aquests treballs és de 81.400 € i l’Empresa adjudicatària és, com en el cas anterior, l’Arca del Maresme, Empresa d’Inserció.

La tercera obra que comença dilluns és la Rehabilitació i millora de l’antiga Piscina Municipal. Els treballs consisteixen en substitució de la coberta actual. El pressupost de l’obra és de poc més de 200.000 € i l’empresa adjudicatària és MOVIR 30, SL.

En tots tres casos, el termini d’execució previst és de 6 mesos.

Be the first to comment on "Dilluns comença un nou paquet d’obres públiques a Premià"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »