Dissabte es fa la 14ena festa de la Primavera de l’AVECA

La Festa de la Primavera de l’AVECA arribarà aquest dissabte a la catorzena edició. Les activitats són les mateixes dels darrers anys: al matí una trobada d’intercanvi de plaques de cava i a la tarda música amb country i havaneres. De cara a futures edicions, l’entitat veïnal espera que el nou portal d’entitats faciliti la participació per a renovar la festa. Les activitats de la Festa de la Primavera es faran a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest dissabte l’associació de veïns i comerciants del casc antic celebra la seva catorzena Festa de la Primavera. Els actes començaran a les deu del matí a la plaça de l’Ajuntament, amb la setena trobada d’intercanvi de plaques de cava. Els veïns oferiran pa amb tomàquet i pernil i colles de “De bòlit” amenitzaran el matí. Després a la tarda, a les sis i a la mateixa plaça de l’Ajuntament, ball country amb el grup de country de l’AVECA i havaneres amb Barca de Mitjana. En aquest cas s’oferirà coca i rom cremat.

Les activitats, doncs, són exactament les mateixes que anys anteriors, és per això que, si volem parlar de novetats, ens hem de referir a la venda d’ampolles de cava especials que es farà dissabte al matí: enguany han augmentat la tirada de tres-centes a quatre-centes ampolles. Ho explicava al Tot d’Una la Pepita Pla, presidenta de l’AVECA.

Pla feia aquestes declaracions ahir al programa “Tot d’una”, acompanyada de dues companyes de l’associació de veins: Elena Monleón i Elvira Hernández. Totes tres van coincidir a reconèixer la tradicionalitat dels actes de la Festa de Primavera i és per això que a partir d’ara aprofitaran una nova eina com és el portal d’entitats per mirar de trobar noves propostes.

El portal d’entitats el trobareu a l’adreça entitats http://entitats.premia.cat/

Be the first to comment on "Dissabte es fa la 14ena festa de la Primavera de l’AVECA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »