Diumenge comencen els actes del programa ‘Dones 2010’ a Premià de Mar

Fins el mes d’abril s’han previst a la ciutat un seguit d’activitats i tallers destinats a les dones en el marc del programa ‘Dones 2010’. Aquestes activitats s’han organitzat en col·laboració entre diverses entitats i la regidoria de Serveis Socials. La inauguració de la mostra temporal ‘Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’ al Museu de l’Estampació servirà diumenge per encetar els actes del Dia de la Dona a Premià de Mar.

Dilluns vinent, dia 8 de març, és el dia internacional de la dona i com cada any a Premià de Mar s’organitzen un seguit d’activitats commemoratives. La més propera la tindrem ja aquest proper cap de setmana amb la inauguració diumenge al Museu de l’Estampació de l’exposició temporal ‘Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’. El mateix dilluns hi haurà una activitat al centre Cívic sota el títol de ‘Donem la paraula a les dones’ que organitzen entitats com Creixent o Mar de Dones.

A banda de les activitats que s’organitzen des de Premià, tindrem un seguit de tallers que venen des de l’Institut Català de la Dona. La regidora de Serveis Socials, Mercè Gisbert, ha explicat que es tracta d’activitats força interessants i que, a més, no suposen una despesa per a la ciutat.

Els actes del Dia de la Dona s’estendran fins el mes d’abril on hi haurà un seguit de tallers d’internet adreçats, naturalment, a les dones. Mercè Gisbert destacava que es faran en horari escolar per facilitar l’assistència a les mestresses de casa.

Els actes del programa de la Dona 2010 els organitzen les entitats Segle XXI, l’Oficina del Català, Creixent, l’AECC, l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, l’AECC i Mar de Dones. Pel que fa a les institucions, hi participen la Regidoria de Serveis Socials de Premià de Mar, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Be the first to comment on "Diumenge comencen els actes del programa ‘Dones 2010’ a Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »