Dos gols en dues arribades del Parets acaben amb les aspiracions premianenques

Derrota del Club Esportiu Premià que va caure 2 a 0 al camp del Parets, el líder, malgrat tenir el control de la pilota i les ocasions durant bona part del partit. Els de Valero queden 9ens amb 26 punts després de 19 jornades.

El Premià va posar més futbol i ocasions que el Parets ahir diumenge. L’equip premianenc va tenir el control de la pilota i de les oportunitats més clares de gol, malgrat els punts se’ls va quedar el Parets, amb més sort de ara a gol que l’equip de Valero. Amb l’1 a 0 en l’única arribada dels locals, el Premià va intentar empatar el partit, però ni amb un menys va ser capaç de superar el meta rival. Amb l’equip buscant l’empat i amb la defensa avançada, una contra del Parets els va acabar de rematar i els va deixar sense premi.

El tècnic, valorava la bona feina dels jugadors i assegura que van fer tot el possible per intentar puntuarEl Premià queda novè al grup 4 de Segona Catalana amb 26 punts després de 19 partits. Sembla difícil que l’equip pugui aspirar a la part alta, però, de moment, tampoc pateix pel descens.

Escolta les paraules de Jose Àngel Valero, tècnic del CE Premià

Recupera les paraules de Borja Lozano, jugador del CE Premià