Dos gols en dues arribades del Parets acaben amb les aspiracions premianenques

Derrota del Club Esportiu Premià que va caure 2 a 0 al camp del Parets, el líder, malgrat tenir el control de la pilota i les ocasions durant bona part del partit. Els de Valero queden 9ens amb 26 punts després de 19 jornades.

El Premià va posar més futbol i ocasions que el Parets ahir diumenge. L’equip premianenc va tenir el control de la pilota i de les oportunitats més clares de gol, malgrat els punts se’ls va quedar el Parets, amb més sort de ara a gol que l’equip de Valero. Amb l’1 a 0 en l’única arribada dels locals, el Premià va intentar empatar el partit, però ni amb un menys va ser capaç de superar el meta rival. Amb l’equip buscant l’empat i amb la defensa avançada, una contra del Parets els va acabar de rematar i els va deixar sense premi.

El tècnic, valorava la bona feina dels jugadors i assegura que van fer tot el possible per intentar puntuarEl Premià queda novè al grup 4 de Segona Catalana amb 26 punts després de 19 partits. Sembla difícil que l’equip pugui aspirar a la part alta, però, de moment, tampoc pateix pel descens.

Escolta les paraules de Jose Àngel Valero, tècnic del CE Premià

Recupera les paraules de Borja Lozano, jugador del CE Premià

Translate »