Dues platges de Mataró obtenen la Q de Qualitat

Ja son deu anys consequtius, els quals les platges del Varador i del Callao de Mataró obtenen el distintiu Q de Qualitat, un reconeixement de caire internacional, que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). Entre d’altres coses, aquesta institució valora  la millora contínua de les platges, la gestió ambiental o la gestió dels recursos.

En el cas de les nostres platges veïnes s’ha valorat  positivament la incorporació del canal d’embarcacions, la pèrgola i l’extensió de passeres de suport al bany assistit i la zona d’entrenament de la platja del Varador i la instal·lació d’un nou punt de wifi a la platja del Callao.

També destaquen les accions de conscienciació ambiental a les platges, la participació de Mataró al projecte europeu d’economia blava Bluact o l’augment de la freqüència de desinfecció de les dutxes de les platges. Amb aquestes millores, les dues platges han obtingut amb una nota de 9’1 la Q de Qualitat. Un distintiu reconegut per l’Organització Mundial del Turisme.

Translate »