Editorial del Premià Notícies. 07 de Novembre del 2011

Si hi va haver un tema que protagonitzés els espais informatius d’aquesta casa durant la setmana passada, aquest va ser el de la pujada de les quotes de l’Escola Bressol municipal. Si ho recordeu, dimecres la regidora d’Ensenyament Roser Roca explicava en una entrevista en aquest informatiu els motius de la pujada dient que les quotes portaven congelades des de l’any 2007 i que consideraven arribat el moment de descongelar-les, posant també sobre la taula la retallada per part del departament d’Ensenyament de la Generalitat. L’endemà era la secretària de l’AMPA de l’escola, la Mònica Faus qui responia en aquest mateix programa manifestant el desacord per part de l’AMPA dels motius que presentava la regidora per incrementar els preus de les quotes i advertint que els pares es presentarien en el proper ple per demanar explicacions a l’Equip de Govern.

El tema va tornar a sortir després el divendres, quan s’hi van referir tant la portaveu de CiU, Anna Maria Medina, a l’espai dels grups municipals del Premià Notícies, com l’alcalde Miquel Buch al programa mensual ‘Parla l’Alcalde’. Tant Medina com Buch van explicar que l’augment de les quotes de l’Escola Bressol s’havia acordat en una reunió el passat mes de març, encara en l’anterior legislatura, i que en aquell moment es va decidir que seria el govern sorgit de les eleccions del 22 de maig qui hauria de fer efectiva la pujada. La retallada de la Generalitat s’hauria anunciat a posteriori. L’alcalde va anar més lluny i va advertir que potser algú havia actuat en aquest tema amb mala intenció presentant uns percentatges d’augments que, en realitat, encara no s’haurien decidit.

No és la funció d’aquest informatiu, ni de cap altre, decidir qui porta la raó en aquest tema. Nosaltres el que hem de fer, i el que hem fet, és donar veu a totes les parts perquè hi diguin la seva davant de la ciutadania. Ara bé, el que sí que podem fer des de la independència és opinar. Falta una setmana i mitja fins el proper Ple, temps suficient per aclarir malentesos sobre aquest tema si és que hi ha voluntat de fer-ho i evitar així un nou espectacle a la sala de plens. I, a banda d’això, convé aclarir les coses sobretot davant dels pares que porten els menuts a l’Escola Bressol que assisteixen preocupats a aquest intercanvi de declaracions ja que són, al final del camí, els que hauran de pagar un increment que, pels motius que siguin, semblen inevitables.

 

Be the first to comment on "Editorial del Premià Notícies. 07 de Novembre del 2011"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »