El 90% dels mestres de l’escola concertada de Mataró s’adhereixen a un manifest contra el Departament d’Educació

El 90% dels mestres de les escoles concertades de Mataró s’han adherit a un manifest que sota el títol de ‘Concertada discriminada, concertada desil·lusionada’ denuncia el que consideren discriminació per part del Departament d’Educació de la Generalitat. La retallada del 5% del salari d’aquests professors, tot i no ser funcionaris, ha estat l’espurna que ha fet saltar aquest col·lectiu.

Els mestres de les escoles concertades de Mataró van denunciar obertament ahir que se senten discriminats, maltractats i menystinguts pel Departament d’Educació. Segons informa el Punt, el malestar fa temps que s’arrossega, però la retallada de salaris d’un 5%, tot i no ser personal funcionari, ha estat la gota que ha fet vessar el vas. Per aquest motiu, prop del 90% del professorat dels centres s’han adherit a un manifest que, sota el lema ‘Concertada discriminada, concertada desil·lusionada’, pretén posar de manifest el cúmul de despropòsits que pateix un sector que també forma part de la xarxa educativa catalana.

Be the first to comment on "El 90% dels mestres de l’escola concertada de Mataró s’adhereixen a un manifest contra el Departament d’Educació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »