El barri de Santa Maria tornarà a optar a la Llei de Barris

El barri de Santa Maria Santa Anna Tió tornarà a optar a les subvencions de la Llei de Barris de la Generalitat després d’haver quedat fora per molt poc en l’edició del 2009. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat va publicar ahir la resolució de l’obertura de la setena convocatòria de la Llei de Barris amb un pressupost total de 99 milions d’Euros.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat va aprovar ahir la resolució de la obertura de la setena convocatòria de la Llei de barris. Segons una nota de premsa del Departament que dirigeix el conseller Joaquim Nadal, aquesta nova convocatòria compta amb un pressupost total de 99 milions d’Euros i manté les tres línies d’ajuts d’anys anteriors. Aquestes són el Programa ordinari de barris; “Viles amb projectes”, per a municipis de menys de 10.000 habitants, i el contracte de barri, per a ciutats que ja han culminat el seu projecte. La inversió total a través del Programa de barris arribarà als 1.350 Milions d’Euros a uns 140 municipis amb projectes i a prop d’un milió de persones beneficiades.

Recordem que Premià de Mar ja va optar l’any passat a participar en aquest convocatòria de la llei de barris amb un projecte de rehabilitació del Barri de Santa Maria Santa Anna Tió. El projecte, com recordareu es va quedar a les portes d’entrar en la convocatòria.

Doncs bé, segons s’ha sabut avui, els ajuntaments de Premià de Mar i de Dalt tornaran a presentar el barri de Santa Maria en aquesta nova edició de la llei de Barris. En aquest ocasió, i segons informa el diari El Punt, ho faria amb més programa social, especialment en aquelles partides que intervenen en aspectes com ara la formació i la inserció al mercat de treball.

Ampliarem aquesta informació en propers espais informatius.

Be the first to comment on "El barri de Santa Maria tornarà a optar a la Llei de Barris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »