El camp municipal de futbol estrenarà gespa artificial d'última generació aquesta propera temporada

El passat dia 20 d’agost van començar les obres de substitució de la gespa artificial del camp municipal de futbol. Les obres tenen una durada prevista de 4 setmanes i consisteixen en la incorporació de nova gespa d’última generació, com ha explicat a Premià Notícies el regidor d’Esports de Premià de Mar, Jordi Tomàs.

A banda de la substitució de la gespa, els treballs del camp de futbol inclouen la instal·lació d’un nou sistema de reg amb 6 canons sectorials de retorn lent, l’augment de les dimensions del terreny de joc, ampliant els laterals del camp, la incorporació del marcatge de dos camps de futbol 7 amb les seves porteries abatibles reglamentàries, la substitució de tots els elements esportius del terreny de joc, com ara els banderins o les porteries, la substitució del tancat perimetral del terreny de joc, i la instal·lació d’un nou marcador electrònic i de noves banquetes pels jugadors. Els treballs tenen un pressupost de 270.400€. D’altra banda s’aprofitarà també per fer obres de millora en vestidors, accessos, lavabos i marquesines amb una inversió de 13.300€.

Tal com es va aprovar en el ple de juny de l’Ajuntament, ha estat l’empresa pública Primília Serveis l’encarregada de la licitació de les obres de la qual ha sortit adjudicatària l’empresa Fieldturf Poligras S.A, especialitzada en aquest tipus d’obres. Entre d’altres, ha desenvolupat actuacions similars als camps de futbol de municipis com Calella, Badalona, Montgat, Mataró o Amorebieta.

Be the first to comment on "El camp municipal de futbol estrenarà gespa artificial d'última generació aquesta propera temporada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »