El cap de llista de CiU a Mataró demana disculpes després que el seu fill es disfressi de guàrdia urbà amb un test al cap

El fill de Quim Fernández i els seus amics

El fill de Quim Fernández i els seus amics

L’alcaldable de CiU de Mataró, Quim Fernández, va demanar ahir disculpes públicament a través d’un comunicat després que el seu fill es disfressés al Carnaval de Mataró de guàrdia urbà i es col·loqués un test al cap, en referència a l’agent ferit el 4-F. En el comunicat Fernández assegura que la intenció del seu fill no era ferir ningú però que “malgrat tot, s’ha equivocat”, i també anuncia que en les pròximes hores parlarà amb la família del guàrdia urbà. Escoltem Fernández en declaracions a Catalunya Ràdio:

Ir a descargar

Fernàndez també ha indicat que s’ha posat en contacte amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, perquè traslladi als membres del cos de la Guàrdia Urbana seva disculpa. El Sindicat d’Agents de Policia Local estudia presentar una querella contra els quatre nois que duien la disfressa.

Be the first to comment on "El cap de llista de CiU a Mataró demana disculpes després que el seu fill es disfressi de guàrdia urbà amb un test al cap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »