Futbol

El CE Premià busca la regularitat davant el Peralada

Carles Sole

El Club Esportiu Premià rep aquest diumenge a casa la visita del Peralada en la 8a jornada de la 1a Catalana.

Els premianencs van caure la setmana passada al camp de la Gramenet B per 2 a 0 amb un primer temps per oblidar. Ja a la segona part el conjunt premianenc va jugar un bon futbol, i aquest diumenge l’equip espera repetir les bones sensacions que va tenir els últims 45 minuts. El Premià és 14è amb 6 punts, mentre que el Peralada és 2n amb 14.

Juan Carlos Torres parla sobre aquest proper rival, el Peralada, un equip confeccionat per a pujar de categoria. El Premià espera el Peralada a casa aquest diumenge a les 12 del migdia en la 8a jornada de lliga. El partit us l’oferirà Ràdio Premià de Mar des d’un quart d’hora abans amb els comentaris d’Enric Sánchez i Marc Vila.