Futbol

Futbol

El CE Premià cau a Avià en l'estrena de la lliga

Carles Sole

El Club Esportiu Premià va caure en el primer partit de lliga per 1 gol a 0 al camp de l’Avià.

Els premianencs van tenir un bon inici de partit i van disposar d’ocasions clares de gol al llarg dels 90 minuts, però els homes de Juan Carlos Torres no van tenir efectivitat de cara a porta. En canvi, l’Avià va marcar un gol per mitjà de Raül al minut 14 en una de les poques ocasions que va tenir. El mateix Raul va tenir la oportunitat de sentenciar amb un penal per unes mans que Pablo Doñate va aturar encara al primer temps. Mala sort per un Premià que es queda sense puntuar per la seva manca d’efectivitat.

Precisament el míster del Premià, Juan Carlos Torres, va parlar al final del partit de les ocasions desaprofitades. El Premià se situa penúltim a la taula del grup 1 de 1a Catalana després de només un partit disputat. Aquest cap de setmana vinent els homes de Juan Carlos Torres rebran a casa el Cardanyola, que va guanyar per3 a1 al Manresa i de moment és líder.