Carles Sole

18 d'abril de 2011

Futbol

Futbol

El CE Premià diu adéu a la 3a divisió amb una dolorosa derrota contra el Terrassa

Carles Sole

Planetari dilluns 18 d’abril

La taula rodona 18 d’abril

Maneta per acomiadar el Premià de la 3a divisió. El Terrassa no va tenir pietat d’un Premià plagat de baixes de jugadors juvenils (8 en total). 0-5 i el Terrassa fa un pas més cap a la salvació. El Premià visita Amposta aquest dijous a les 19.30h ja sense esperances de mantenir la categoria.

El CE Premià arribava al compromís contra el Terrassa amb 4 juvenils en l’11 titulars i 4 de suplents, i havent canviat l’hora del partit perquè aquests mateixos juvenils tinguessin més temps de descans entre el seu partit i el del primer equip. Qualsevol esforç va ser inútil. El Terrassa va passar com una piconadora per Premià, no va tenir pietat del conjunt premianenc, tan tocat per les baixes. Al final, 0-5 i es confirma el descens de categoria de forma matemàtica. Ara ja es pot dir: el Premià no és equip de 3a divisió, i l’any vinent jugarà a 1a catalana.

Els gols del primer temps els van marcar Libo al 18 i David López al 39′, amb una gran actuació de Sergio Urbano. Ja a la represa, Urbano va seguir amb el seu recital. Carlos va marcar per partida doble als minuts 66 i 77, i el mateix Urbano va rubricar la maneta amb un penal transformat per mans de Barry (que va veure la vermella directa) al minut 86. Derrota doncs que manté el Premià com a cuer amb 23 punts i ja matemàticament descendit a 1a catalana. Al conjunt d’Alberto Encinas li manquen 4 partits, 3 d’ells fora de casa. El primer d’ells, aquest dijous al camp de l’Amposta. El matx es jugarà dijous 21 d’abril a partir de les 19.30h.

Al Planetari i a la Taula Rodona de dilluns 19 d’abril parlem del Premià – Terrassa.