Futbol

El CE Premià empata a Amposta amb una irregularitat en les fitxes

Carles Sole

Planetari dimarts 26 d’abril

El CE Premià va empatar 2-2 al camp de l’Amposta el passat dijous. Els premianencs vna incomodar l’equip local durant els 90′, que es va marcar un gol en pròpia porta al minut 94′. Víctor Morillo, que va ser expulsat, va ser alineat per error amb la fitxa de Pol Rueda. Queden 3 partits, el primer aquest diumenge a les 12 a la Pobla de Mafumet (3r classificat).

El CE Premià va sumar un punt en el complicat desplaçament a Amposta, amb un gol in extremis que l’Amposta es va marcar en pròpia porta (per mitjà de Jesús) al minut 94′. Abans, havia avançat l’Amposta Victor Del Canto al 59′. Peque va escurçar distàncies amb un gran gol després de jugada individual al minut 78 (1-1). Miguel va tornar a avançar l’Amposta a 5 minuts pel final amb una remtada de cap; i no va ser fins al minut 94 que Jesús va introduir una centrada de Fran Jerez a la seva pròpia porteria.

1 punt que el Premià suma amb una irregularitat en les fitxes. Víctor Morillo va jugar sota la fitxa de Pol Rueda, que no va poder assistir al partit per compromisos laborals. Morillo va ser expulsat per vermella directa en el tram final del partit, i ara s’haurà de veure quines accions emprèn l’Amposta i la Federació Catalana de Futbol. En el Planetari de dimarts 26 d’abril, Alberto Encinas explica que la manca de personal efectiu en el CE Premià fa que les tasques de delegat, encarregat de material, etc. les hagin d’assumir els mateixos components del cos tècnic, fet que no és sostenible. Queden 3 partits per jugar-se, i el Premià es desplaça aquest diumenge a les 12h a La Pobla de Mafumet, 3r classificat amb 61 punts.