Futbol

Futbol

El CE Premià empata 'in extremis' en la seva visita al Manlleu

Carles Sole

El Premià va sumar un punt d’or davant el Manlleu (1-1) amb un gol a les acaballes del matx d’Ortega. El Manlleu es avançar per mitjà de Planagumà. El punt li permet sumar 13 punts al Premià, tot i que segueix cuer.

El Premià es va desplaçar diumenge passat al Municipal de Roda de Ter per disputar la 23a jornada de lliga del grup 5è de la 3a divisió. Visitava el Manlleu, un equip que sempre es troba a la part alta de la taula, i malgrat els últims bons partits dels premianencs, aquesta jornada els de Jaume Creixell es van veure superats pels “locals”.

La primera part la van marcar les ocasions dels manlleuencs, que feien mal a través de Planagumà, ben escudat per Criado i Romero. Els de Cargol no trobaven porteria, i el Premià tenia pocs recursos en atac. Al descans, empat a 0 a l’electrònic. Però el guió va canviar de manera sobtada a la represa, ja que quan només es portaven disputats uns segons de la segona meitat, Planagumà va aprofitar un rebot per marcar l’1-0 des de dins l’àrea. El mateix davanter del Manlleu va tenir diverses ocasions per fer el segon, però el Manlleu no va ser capaç de trobar el camí de cara a porteria.

I va ser en el minut 92 de partit quan Dani Ortega, central del Premià, es va erigir en l’heroi del partit. Aprofitant un refús del porter Fran, el premianenc va segellar l’empat amb el seu primer gol amb la samarreta del Premià. Al final, un punt per a cada equip. El Premià en suma 13 en 23 jornades i segueix últim a la taula. Aquest diumenge, els de Jaume Creixell reben l’Ascó a les 12 del migdia; un Ascó que suma 21 punts i que és penúltim. Sens dubte, partit vital.