Futbol

Futbol

El CE Premià goleja el Peralada (4-1)

Carles Sole

El Club  Esportiu Premià es va imposar el passat diumenge al Peralada per 4 a 1 en  un partit dominat completament pels premianencs.

L’equip de Juan Carlos Torres va començar amb bon peu amb un gol del protagonista del partit, Nil Peñate, que va fer l’1 a 0 al minut 3. Al 16, el mateix Nil feia el 2 a 0 i deixava el partit molt encarrilat per al Premià. El Peralada, però, no va abaixar els braços, i va escurçar distàncies per mitjà de Borja, que va marcar al minut 26.

Però el domini seguia sent per al Premià, i ja a la represa el mateix Nil va deixar el matx vist per sentència amb un gol al 46. Per últim, Litus va segellar el triomf amb un golàs a 7 minuts pel final aprofitant una errada de la defensa visitant.  Amb aquesta victòria davant el Peralada a la 8a jornada de lliga el Premià ja suma 9 punts i és 13è al grup 1 de 1a Catalana. Aquest diumenge vinent, a les 12, els de Juan  Carlos Torres visiten el Mollet, 2n classificat amb 16 punts.