Futbol

Futbol

El CE Premià perd a Llagostera en un partit que va tenir opció d'empatar

Carles Sole

El Premià va caure per 2-0 al camp del líder, el Llagostera. Els premianencs van ordenar-se molt bé defensivament en el primer temps., però David Costa va fer trontollar aquesta solidesa amb dos gols. El Premià va poder empatar a través d’un penal que va xutar Cuadras, però  que Portolés va aturar. L’equip segueix cuer a la taula amb 19 punts.

El líder, el Llagostera, va ser massa rival per un Premià que va ser capaç d’aguantar defensivament els primers 45 minuts, però que va perdre consistència en el segon temps. El matx va començar sense ocasions clares per cap dels dos equips, tot i que era el Llagostera qui controlava la pilota. La defensa ordenada del Premià evitava sorpreses, i així es va arribar al descans, amb el resultat de 0-0.

En el segon temps, David Costa es va erigir com a protagonista del partit. El llagosterenc va avançar als seus el 53′ amb un bon cop de cap a la sortida d’un còrner, i va sentenciar el matx al minut 78 després d’una bona jugada individual. Minuts abans, concretament al 58′, Cuadras havia enviat una pilota a les mans de Portolés en un penal xiulat a favor del Premià. Cuadras va ser expulsat poc després per una sèrie de protestes reiterades.

Derrota en la 27a jornada de lliga al grup 5è de 3a divisió per un Premià que segueix cuer i que manté els 19 punts de la setmana passada, ara a 10 de la salvació. El conjunt  de Jaume Creixell recupera pel proper compromís el davanter José Antonio, una peça clau en el dibuix tàctic del  míster. El proper rival és el Palamós, que visita el Municipal de Premià aquest diumenge a les 12 del migdia. Els palamosins són 16ns amb 30 punts.