El CE Premià perd per la mínima a Balaguer amb 10 homes durant 60'

Carles Sole

Planetari dilluns 11 d’abril

La taula rodona dilluns 11 d’abril

El CE Premià cau a Balaguer per 1-0, gol de Genís. Els premianencs van estar 65′ amb inferioritat per l’expulsió d’Edgar al minut 26. L’equip segueix cuer amb 23 punts, a 12 de la salvació. Aquest diumenge, el Terrassa visitarà el Municipal de Premià.

El Premià només va poder aguantar la primera part. En els primers 45 minuts del Balaguer – Premià, que va acabar amb 1-0, el domini va ser altern i les ocasions es van repartir. Però l’expulsió d’Edgar Santolalla per vermella directa al 26′ va ser una llosa massa pesada pel conjunt maresmenc. Adrià Fernández protagonitzava l’acció més perillosa del primer temps amb un xut dins l’àrea que aturava Miguel Ángel. Ja amb 10, José Antonio provava sort des de fora l’àrea amb un cacau que Nogúes enviava fora.

A la represa, però, un gol de Genís dos minuts després de tornar dels vestidors va suposar un cop massa fort pel Premià. L’equip no es va recuperar, i va veure com el comandament del partit era per als balaguerins. L’equip de Lluís Elcacho disposava d’oportunitats per sentenciar, la més clara un xut de Giribet que al 49′ que el pal de la porteria premianenca escupia ben lluny. Tot i la inferioritat, els d’Alberto Encinas van poder empatar amb un 1 contra 1 de Medina que Nogués va aturar, providencial.

La història segueix igual: 3 punts que es queden a Balaguer, i el Premià que segueix sense conèixer la victòria lluny de casa. L’equip maresmenc és cuer del grup 5è de la 3a divisió amb 23 punts. Falten 5 jornades per disputar-se (3 desplaçaments i 2 a casa) i el Premià es troba a 12 punts de la salvació, amb 15 en joc. Panorama molt negre el que tenen els premianencs, que ja miren a 1a catalana per l’any vinent. Encara toca, però, seguir competint a la 3a divisió. Aquest diumenge el Premià rep el Terrassa,13è classificat amb 42 punts.

El Planetari i la Taula Rodona de dilluns 11 d’abril de 2011 repassen la derrota del Premià a Balaguer i la situació actual de l’equip.