Futbol

Futbol

El CE Premià s'agrada però no pot amb el Palamós (1-2)

Carles Sole

El Club Esportiu Premià va caure ahir a casa davant el Palamós per 1 a 2 en la 4a jornada de la 1a Catalana.

Els premianencs van merèixer més en un matx que van dominar més, però en el que només van ser capaços de marcar un gol. Un inici molt intrèpid per part dels dos equips va portar dos gols ben aviat. Al minut 9, Adolfo cometia un penal sobre Marc Vila que Javi Revert transformava per fer el 0 a 1. Un minut més tard, era Cabratosa qui cometia penal sobre Juan García a l’altra banda. I Lalo no perdonava des dels 11 metres, un gol que suposa el primer del Premià en tota la temporada. Els dos equips van gaudir d’ocasions fins arribar al descans, però sense èxit.

A la represa, el Premià va dominar, però va ser Guitart qui, al minut 68, en un 1 contra 1 va fer l’1 a 2 i va fer l’estocada final a un Premià sense gol. Amb aquesta derrota davant el Palamós, el Premià se situa com a penúltim classificat al grup 1 de 1a Catalana sense cap punt. La setmana vinent l’equip es desplaça fins a Terrassa per a visitar el líder, el San Lorenzo.