Futbol

El CE Premià suma una victòria vital a Sant Feliu de Guíxols (1-2)

Carles Sole

Els tertulians comenten la victoria del CE Premià a "La Taula Rodona"

El CE Premià va aconseguir una victòria vital per 1 a 2 al camp del Guíxols. El Premià va guanyar amb gols de Lalo (21′) i Pol (88′). Pel Guíxols, va escurçar distàncies Peque (94′). Setmana de descans per un Premià que segueix en descens però a 2 punts de la salvació.

Descarregar La taula Rodona 2011.12.05

Descarregar Planetari dilluns 2011.12.05

Després de 4 jornades consecutives encadenant derrotes, el CE Premià va imposar-se al camp del Guíxols per un ajustat 1 a 2. El matx va tenir poc futbol, alguns moments polèmics i sobretot, molt de físic. Els primers minuts van ser de domini local, però sense cap ocasió clara per cap bàndol. Tot i que els d’Àngel Camafreita portaven el pes del partit, no van tenir cap arribada clara. En canvi, el Premià va aprofitar la única ocasió que va tenir en els primers minuts. Era el minut 21 quan Lalo, a la sortida d’un còrner, va pentinar una pilota al primer pal per establir el 0-1. Gran partit d’un Lalo que porta dues setmanes consecutives marcant i, curiosament, obrint la llauna. Es va arribar al descans amb un joc poc vistós, molt gris i de pilotades. Manu va protagonitzar la única ocasió de perill del Guíxols amb un xut creuat sobre la línia de fons que es va acabar perdent a l’altra banda (41′). Al descans, el Premià guanyava per la mínima.

El segon temps va ser més atractiu, amb més ocasions i amb més construcció per part dels dos equips. De nou, va sortir amb força el conjunt local, que va tenir en Peque un dels principals referents en atac. El mateix Peque connectava un xut dins l’àrea al minut 46 que aturava Bastien amb autoritat. Al 53 tots dos equips es van quedar amb 10 homes sobre el terreny de joc. Una picabaralla dins l’àrea del Guíxols va provocar l’expulsió per vermella directa de Julio i de Povedoso. Els tècnics vna haver de reestructurar els seus esquemes. Nil va poder fer el 0-2 amb un xut des del punt de penal, però la pilota va anar fora. Butra, que acabava d’entrar, va intentar el xut des de la frontal de la gran, acció que Bastien va avortar al minut 65. Al 71′ el Guíxols es va quedar amb 9 homes per la explusió amb targeta vermella directa a Pedregosa per aturar un contracop clar de Pol, que ja encarava Carlos.  Vicente va poder marcar amb una falta molt ben servida quan s’enfilava la mitja hora de la segona part, però el gol es va fer esperar fins al minut 88. Va ser Demba qui va habilitar Pol a la contra, un Pol que en 1 contra 1 va retallar Carlos i va establir la sentència. Ara bé, el Premià es va relaxar i després d’una jugada embolicada va encaixar un gol que va suposar l’1 a 2 definitiu, obra de Peque (94′).

Amb aquest triomf tan ajustat a Sant Feliu de Guíxols el Premià suma 3 punts més que el permeten mantenir-se viu en la lluita per sortir del descens, i situar-se com a 16è classificat amb 12 punts. El conjunt de Juan Carlos Torres entrenarà, en principi, dimarts i dijous d’aquesta setmana. El dilluns de la setmana següent l’equip ja es posarà a preparar la cita davant el Ripollet, que visita el Municipal de Premià en la 14a jornada de la 1a Catalana. El Ripollet és 15è, encara en descens, amb 12 punts acumulats, els mateixos que el conjunt maresmenc.