Futbol

Futbol

El CE Premià surt golejat de Montcada (4-0) en un partit per oblidar

Carles Sole

El CE Premià va sortir derrotat de manera clara del camp del Montcada per 4 a 0.

Els premianencs van començar molt bé el partit, amb bones ocasions i arribades clares, però poc a poc tot plegat es va torçar per acabar amb 9 homes sobre el terreny de joc, el tècnic Juan Carlos Torres expulsat i amb un resultat de 4 a 0. Pel Montcada, Quim Solano, amb un doblet, va ser el protagonista del partit i es va encarregar d’estrenar el marcador en una rematada d’un servei de falta (17′). Al 26′, Kike va fer el 2 a 0 aprofitant el refús de Bastien d’un xut de Sergio.  A la represa, el mateix Quim Solano va fer el 3 a 0 al 53, i va tancar el marcador Miguel aprofitant una centrada de Marcel amb una rematada des del punt de penal.

El matx es va escalfar, i Bellido per una pica-baralla al minut 60 va deixar amb 10 el Premià. Al 66, Pol va comentre una falta que va deixar els de Torres amb 9.  El tècnic montcadenc, Ivan Rodríguez, va ser expulsat a les acaballes del partit. Com dèiem, Juan Carlos Torres va ser expulsat. Un Torres que es va queixar pel panorama del partit i per la decisió de l’àrbitre d’afegir 4 minuts al final. Amb aquesta derrota a Montcada el Premià segueix en descens amb 9 punts i com a __ classificat després d’11 jornades. La setmana vinent els homes de Torres reben al Municipal el Lloret, 14è classificat amb 10 punts i rival directe de l’equip.