Futbol

Futbol

El CE Premià surt golejat de Reus

Carles Sole

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7uziMmEoBRQ&w=640&h=390]El Reus no va tenir pietat d’un Premià molt tocat per les baixes (6-0). En 45 minuts els reusencs van fer una golejada d’escàndol. Amb la derrota, el Premià segueix cuer amb 16 punts. Aquest cap de setmana rep el Vilafranca.

40 minuts. Aquest va ser el temps que van aguantar els jugadors de Jaume Creixell al Municipal de Reus. Passats els primers 40 minuts, el conjunt del Baix Camp va dominar a plaer i va golejar el cuer sense pietat. En els primers minuts Sergio León ho va intentar de totes les maneres però sense èxit, gràcies a la bona actuació del porter premianenc Miguel Ángel. Però al 41′ Querol va obrir la llauna, va deixar tocat un Premià amb un gol psicològic. Al final, Manolo Gónzalez va tancar el marcador amb un 6-0, el pitjor resultat que encaixa el Premià aquest curs.

Els premianenc arribaven al partit amb 5 baixes per lesió, 8 per malaltia i 2 per sanció. Però molts dels que havien estat malalts, inclosos dos juvenils, van combatre un Reus amb infinites armes en atac. Sergio León es va estrenar amb el Reus per partida doble (47′ i 58′), i també van trobar porta Masqué al minut 69, Chumbi al 79′ i per últim Manolo González (83′). El Premià pràcticament no va xutar a porta i va notar massa les múltiples baixes, que van impossibilitar que Jaume Creixell pogués alinear l’onze dels últims partits.

Amb aquesta derrota, el Premià segueix cuer amb 16 punts, a 11 de la salvació virtual, que la marca el Masnou amb 27. Aquest diumenge els de Creixell reben el Vilafranca, 7è classificat amb 39 punts.