El CE Premià surt golejat del Prat

Carles Sole

Planetari dilluns 28 de març

La Taula Rodona dilluns 28 de març

Segueix la mala ratxa pel CE Premià, que cau golejat al Prat per 4-0 i pràcticament consuma el descens a 1a catalana. Els premianencs són cuers amb 20 punts, i manquen 7 jornades per disputar-se. Aquest diumenge, Premià- Vilanova. El secretari tècnic del club, Putxi, va presentar la dimissió.

Nova derrota per un CE Premià que va abaixar els braços en la segona meitat d’un Prat – Premià que va acabar amb golejada (4-0). Els premianencs van tenir opcions al primer temps, amb rematades de José Antonio i de Peke (minuts 5 i 17 respectivament). Tot i les ocasions, la manca d’efectivitat van decantar pels locals una primera meitat que va acabar amb 1-0. Jaime va avançar els seus definint en 1 contra 1 davant Miguel Ángel (12′).

La segona meitat va començar amb tragèdia, ja que David Haro va marcar el segon dels seus segons després del xiulet inicial (46′), superant per baix Miguel Ángel en 1 contra 1. A partir de llavors, el Prat va desfermar la seva vessant ofensiva i va posar en perill repetidament la porteria premianenca. Ignacio va marcar el 3-0 al 70′, i Mechi va fer el quart dos minuts després tancant una golejada que hagués pogut ser més gran. El Premià es queda pràcticament sense opcions de permanència, ja que després de 31 partits és cuer de la 3a divisió amb 20 punts. Aquest diumenge, el Vilanova (15è amb 34 punts) és l’equip que visita el Municipal de Premià.

En termes institucionals, el fins ara secretari tècnic del club, Josep Puigbó, Putxi, va presentar la seva dimissió el passat divendres. Putxi va assistir a la Taula Rodona de Ràdio Premià de Mar el passat dilluns, per explicar les causes de la seva sortida. També va presentar la dimissió, el mateix divendres, el delegat del primer equip del club, Enrique Pimpinela.