Futbol

Futbol

El CE Premià tanca la primera volta amb derrota

Carles Sole

El Premià va caure davant un Espanyol B autoritari per 0-4. Els periquitos no van donar opció a un Premià sense idees, amb un atac nou, i que pràcticament no va mirar porteria.

Nova derrota en l’últim compromís de l’any, i l’últim també de la primera volta. El CE Premià va veure com l’Espanyol B li passava per sobre sense pietat, amb una segona part (3 gols) per emmarcar. Al final del partit, el marcador ho deia tot: 0-4. El primers minuts van ser d’igualtat, sense ocasions. Però Chuli ja avisava al 10′ amb un 1 contra 1 davant el porter premianenc que aquest enviava fora. I un minut més tard, Cervera feia el primer mitjançant un servei de còrner que entrava a la porteria directament. Gol olímpic que enfonsava el Premià. A partir de llavors i fins el descans, el matx va ser completament del color blanc-i-blau.

A la represa es van igualar les forces, però el Premià no portava el perill a la porteria espanyolista. I altra vegada colpejava de nou l’equip de Toni Rovira: al minut 65 Willy centrava una pilota que recollia Lucas Porcar al segon pal, la controlava i la creuava per enviar-la al fons de la porteria de Manel. 0-2 i amb bon joc. Seguia el festival periquito, i ara era Ruifonte qui el perpetuava gràcies al 0-3, gol que arribava després que el davanter portugués pentinés una pilota en una falta servida per Cervera. Dani Nieto, entrat al segon temps, tancava la golejada amb un gran eslàlom entre la defensa premianenca que finalitzava amb un fort xut des de la frontal de la gran, que suposava el quart gol.

Nova derrota per un Premià que no veu la llum i que suma 11 punts en 19 jornades. Ara toquen vacances de Nadal, molts canvis i molta feina. I tornant de vacances, Muntanyesa.