Futbol

Futbol

El CE Premià venç el Vilafranca i somnia amb la salvació

Carles Sole

El CE Premià es va imposar al Vilafranca per 2-1 en un partit que se li va posar en contra ben aviat. Els premianencs van jugar 45 minuts amb un home menys. Boniquet i Sanchís van marcar pel Premià, i Sergio Ginés ho va fer pels vilafranquins. El Premià segueix cuer amb 19 punts, a 9 de la salvació.

El Premià va sumar una important victòria vital davant el Vilafranca que permet somniar els aficionats premianencs amb la salvació de l’equip a la 3a divisió. El partit es va disputar el passat diumenge, i corresponia a la 26a jornada de lliga del campionat català. El matx va començar amb un Premià endollat, però que va veure com Medina es fracturava el tabic nasal i havia de ser substituït, tot plegat quan només passaven cinc minuts de l’inici. Però els de Creixell van seguir concentrats i es van avançar al 8′, quan Morillo cedia una passada a l’espai que l’aprofitava Boniquet per fer el primer (1-0). Els últims minuts del primers temps, però, van ser fatídics pel Premià. Sergio Ginés va superar Miguel Ángel amb una bona vaselina per posar l’empat a l’electrònic (minut 44), i instants més tard, al límit del temps reglamentari, José Antonio Aguilar era expulsat per segona groga i deixava el Premià amb 10 homes.

Però lluny de fer-se enrere, el Premià va fer una segona part memorable. Fran Jerez ho va intentar al minut 3 del segon temps amb un 1 contra 1 davant Saperas que no va ser capaç de definir. I al minut 66 l’eufòria envaïa el Municipal de Premià. Sanchís, que acabava d’entrar, feia una gran jugada individual per col·locar el 2-1 definitiu. Enric podia fer l’empat a 2 al minut 94′, però la ocasió era fallida. 3 punts, doncs, que permeten que el Premià pugui seguir viu en el camí cap a la salvació. Els premianencs sumen un total de 19 punts en 26 jornades, i se situen a 9 de la salvació. Els de Jaume Creixell es desplacen aquest dissabte a les 16h al camp del líder, el Llagostera (49 punts), per mirar de seguir amb opcions de permanència.