Futbol

El CE Premià venç el Vilanova en l'estrena d'Alberto Encinas

Carles Sole

Planetari dilluns 04 d’abril

El Premià va endur-se un duel de la part baixa davant el Vilanova per 2-0. Peque  i Masip van ser els autors de la 4a victòria del curs, la primera en el primer partit d’Alberto Encinas. El Premià segueix cuer de la 3a divisió amb 23 punts, a 11 de la permanència. Aquest diumenge, l’equip es desplaça fins a Balaguer, al camp del 16è classificat.

El Premià va complir religiosament amb el tòpic al guanyar al Vilanova per un còmode 2-0, en un matx que va dominar el conjunt premianenc malgrat els intents dels vilanovins de canviar el signe. Els primers minuts van ser pel Premià, que va  tenir una ocasió en Fran Jerez al 6′. Qui no la va desaprofitar va ser Peque, que al minut 12 va aprofitar una centrada de Peña per rematar des de dins l’àrea i fer l’1-0. El Premià va tenir sota control la resta del primer temps.

Les coses van canviar a la represa, ja que el Vilanova va sortir molt actiu. Al 48′ Marcos va enviar una pilota al pal, i en l’acció posterior al rebot, Edu Marcel va cometre penal sobre Cristian. No ho van aprofitar els visitants, ja que el penal xutat per Pitu el va aturar Miguel Ángel, que va completar un partit brillant. El Premià es va refer i va buscar pacientment el gol, fins que al 81′, Masip va marcar el segon i definitiu gol a través d’una gran jugada individual que va acabar amb una vaselina preciosa per sobre de Mario.

Complert el tòpic, el Premià suma 23 punts després de 32 jornades al grup 5è de la 3a divisió, amb només 4 victòries. 1/1 per Alberto Encinas a la banqueta premianenca. La salvació és molt complicada, ja que a falta de 6 jornades per disputar-se (amb 4 desplaçaments) el Premià es troba a 11 punts de la salvació. Aquest diumenge l’equip es desplaça al camp del Balaguer (diumenge a les 17h); un Balaguer que és 16è i que acumula 34 punts. L’anàlisi del partit i les reaccions del nou míster del Premià, al Planetari de dilluns 5 d’abril.