Futbol

Futbol

El CEPremià comença guanyant contra la Penya Barcelonista Anguera (2-1)

Carles Sole

El Club Esportiu Premià va sumar ahir els 3 primers punts de la temporada a l’imposar-se a la Penya Barcelonista Anguera en el partit de debut a 2ª Catalana.
El resultat final va ser de 2 gols a 1. El partit va oferir bon ritme per part dels dos conjunts, però va ser el Premià qui va dominar. El primer temps va deixar un empat a 0 amb algunes ocasions per part dels premianencs. Ja a la represa, Maverick va obrir la llauna al 49. Al 67 Oriol Martín va fer amb una rematada de cap el 2 a 0. 10 minuts més tard, Carles va escurçar distàncies pels visitants.
Tot i uns minuts finals de patiment, el marcador es va quedar amb el 2 a1. L’entrenador del Premià, Juan Carlos Torres, explica que va veure l’equip nerviós. Amb aquesta victòria davant la Penya Barcelonista Anguera al Municipal de Masnou, el Premià suma els 3 primers punts de la temporada. Aquest dissabte a la tarda els premianencs visiten el camp del Molletense.