Futbol

Futbol

El CEPremià deixa escapar un punt davant el Farners (2-1)

Carles Sole

Bon partit del Premià, que va dominar però que no va poder amb l’encert dels locals (2-1, gols de Marc Casas, Banal i Lalo). El Premià va fallar un penal al minut 81. Tots dos equips, amb 10 homes al final. Incidents entre tècnics, jugadors i afició. L’equip segueix en descens, i la setmana vinent rep la Gramenet B.
El Premià es va quedar a les portes de sumar una setmana més. Els premianencs van dominar el primer temps d’un partit que passa la mitja hora se’ls va complicar. Al segon temps, el Farners va fer el segon gol, però Lalo va marcar i va fer creure en la remuntada. El mateix Lalo, però, va fallar un penal a falta de 9 minuts pel final. El partit va començar amb un Premià molt endollat, molt vertical i amb ganes de marcar. Com a novetat, Juan Carlos Torres va alinear Edgar com a extrem, fent tripleta atacant amb Pol i Marco. L’experiment del míster premianenc va sortir bé. El primer avís el va fer Marc Casas al primer minut, un xut des de dins l’àrea sense massa perill. Al minut 10, Pol Llovet va tenir una ocasió molt clara al rebre una passada de Lalo i encarar Bartrina. Pol va rematar la passada en profunditat, però va sortir fora per ben poc. Al 26′ va ser Marco qui va provar sort amb un xut des del balcó de l’àrea, però el xut va sortir fora. El Premià tenia el ritme del partit i la pressió defensiva era molt bona. L’equip estava compacte i arribava. Però quan millor estava el Premià, el Farners va fer l’1 a 0. Una pilota refusada la va engaltar des de fora l’àrea Marc Casas per signar el primer gol (38′). De nou, calia remar contracorrent. Fruit de la pressió, l’àrbitre va mostrar fins a 3 targetes grogues en els últims minuts del primer temps. Edgar encara va tenir temps de posar a provar Bartrina amb un xut dins l’àrea, però el porter del Farners va respondre i va enviar la pilota a córner. Al final del primer acte, 1-0 a favor dels locals en un matx dominat pel Premià, també en ocasions.
Ja a la represa, el Premià no va sortir massa convençut. Pol va rematar de cap un córner al primer pal (48′), però va acabar fora. Al 53, va ser Marc Casas qui va xutar al primer pal, però Pablo va rebutjar el xut. I en el mateix minut, va arribar el 2 a 0. Una errada defensiva en un servei de córner va permetre a Banal, completament sol, rematar de cap la centrada. Pablo no hi va poder arribar. Els premianencs ho van intentar, però semblava que de nou, els obstacles serien massa grans. Però al 65′ Lalo va fer creure en la remuntada. De nou, va ser un gol de jugada de pilota aturada. Lalo va rematar un córner amb el cap per fer el 2 a 1 i retallar distàncies. L’equip va aixecar el cap i va refer-se del cop que va suposar el segon gol del Farners. Al minut 76 de partit, Cristóbal, que havia entrat 10 minuts abans, va ser expulsat per doble targeta groga al tallar una contra dels locals. Semblava que la inferioritat numèrica tallaria les ales del Premià, però per sort dels maresmencs, 1 minut després Ivan García (que havia entrat 17 minuts abans) també va veure la segona targeta groga. Tots dos equips amb 10 homes i un quart d’hora per jugar. I el Premià va poder empatar al minut 81. Un minut abans, l’àrbitre havia assenyalat unes mans dins l’àrea del Farners. Lalo va xutar el penal a la seva dreta, però Bartrina va endevinar les seves intencions i va aturar el penal. Instants després, el partit es va aturar per incidents entre tècnics i afició; incidents que van acabar amb una targeta groga per cada entrenador. A les acaballes va debutar el nou fitxatge del Premià David Calvo. El matx es va aturar quasi 10 minuts, i l’àrbitre va afegir-ne 7 al final. Fins al xiulet final el Premià ho va intentar sense fortuna, i el resultat va acabar amb 2-1. A l’acabar el matx, hi va haver, de nou, incidents en forma de picabaralla entre jugadors dels dos equips, i després, amb l’afició.
Amb aquesta derrota el Premià segueix en descens tot i que recupera sensacions gràcies al gol i a la imatge oferta davant el Farners. L’equip acumula 4 derrotes seguides, i 2 gols a favor en 7 partits. El cap de setmana vinent els homes de Juan Carlos Torres reben la visita de la Gramenet B.