Futbol

Futbol

El CEPremià deixa escapar una oportunitat d'or a Manresa (2-0)

Carles Sole

El Premià no va aparèixer en la primera meitat. La falta d’efectivitat de cara a porteria, clau. El segon temps, liderat per Mario, va ser millor. Va debutar Marco. Males notícies: Litus lesionat i a Adolfo i Lalo els toca complir cicle de targetes al camp del Júnior.
El CEPremià va caure en la seva visita al camp del Manresa, un rival directe, per 2 a 0. Els manresans, necessitats també de punts, en van tenir prou amb una primera part en la que van marcar els dos gols. El partit ja va començar de cara pels manresans, que gràcies a Dennis es van avançar. Al minut 2′, una centrada des de l’esquerra de l’atac local va acabar al segon pal, als peus de Dennis, que va rematar a boca de porteria per fer l’1-0. El Premià va sortir espès, i després del gol, va seguir espès. Cobo, novetat en l’11 del Premià, era l’única referència en atac, i estava molt sol. Els de José Antonio Montes dominaven a plaer. La primera arribada dels de Juan Carlos Torres va ser al minut 27, quan una contra va acabar amb una centrada de Cobo, i finalment, fora. Al 29′, Pablo Doñate, que va tornar a l’11 titular després de 6 partits com a suplent, va evitar el 2 a 0 al aturar un 1 contra 1 de Roma. En segona instància, Álvaro va xutar ajustat al pal però la pilota va anar fora. El gol va arribar al cap de pocs minuts de la mà de Dani Arqués en una jugada de mala fortuna pels premianencs. Dani va treure la pilota sobre la línia de gol després d’una rematada de Gascón, però amb tan mala sort que Adolfo va cedir de rebot la pilota a un Dani Arqués que va fer el segon a plaer (32′). Els de Juan Carlos Torres van provar de mantenir el 2-0 per arribar al descans i poder refrescar les idees. Al 42′ Pol Llovet va poder retallar distàncies, però la pilota va sortir fora.
A la segona meitat, Torres va introduïr 3 canvis (Edgar, Nil i Mario) i va refer l’esquema en atac, amb només 3 defenses. L’aposta va sortir bé, i el Premià, liderat per Mario, va despertar. L’inici del segon temps va ser trepidant, i es va veure un conjunt més agressiu. Tot i així, la manca d’encert de cara a porteria va condicionar el resultat final. Al minut 50 els maresmencs van poder escurçar la diferència amb una doble ocasió, però de nou la pilota no va entrar. Cal dir, a més, que Cañadas va fer un gran partit sota pals pels manresans. Al 57′ els locals van reclamar un possible penal en la sortida de  Pablo Doñate per refusar una pilota que Roma estava a punt de rematar, però l’àrbitre no va xiular res. Al minut 62 Mario va intentar-ho des de la frontal de la gran, però de nou, Cañadas, va evitar el gol del Premià. 5 minuts més tard, més males notícies: es va lesionar Litus. El capità va deixar el seu equip momentàniament amb 10 per un problema de sobrecàrrega muscular. Caldrà veure com evoluciona al llarg de la setmana. Els premianencs van tenir més oportunitats clares de marcar: al minut 77, Dani va xutar des de dins l’àrea però de nou Cañadas va avortar l’acció de perill; i al minut 83, el debutant Marco, va tenir un 1 contra 1 davant el porter manresà que no va poder aprofitar. Marco Soriano va entrar en convocatòria i va jugar per primera vegada aquesta temporada. Al final, 3 punts que es van quedar a la capital del Bages.
El Premià no pot perpetuar la bona ratxa que va encetar a finals del 2011 amb 2 victòries consecutives, i cau un lloc a la taula. El conjunt maresmenc és 14è amb 15 punts vorejant el descens, després de 15 jornades. El cap de setmana vinent el Premià visita un altre rival directe, el Junior. El Junior és cuer amb 14 punts. El Premià tindrà, segurament, les baixes de Xavi Rovira i Juan García per lesió, les de Lalo, Adolfo i Julio per sanció; i per últim, el dubte de Litus.