Futbol

Futbol

El CEPremià empata a Premià de Dalt en un partit fluix (0-0)

Carles Sole

Derbi premianenc sense gols. Una part per cada equip. Els de Juan Carlos Torres es van apagar al segon temps. 7 punts de 12 possibles. Aquest dissabte l’equip rep l’Equipo Ja.
El partit que van disputar els jugadors del CEPremià al Municipal de Premià de Dalt va ser fluix. Els homes de Juan Carlos Torres van mossegar en algunes jugades puntuals, però no van ser capaços de superar el Premià de Dalt. Al final, el punt es dóna per bo.
El primer acte va ser pel Club Esportiu Premià. Malgrat el primer avís d’Espada als 10 segons de començar, els visitants van tenir el comandament del joc. Al minut 11 Kilian va enviar un servei de falta al pal en una de les ocasions més clares del matx. Els de Torres jugaven en llarg a causa de la pressió del Premià de Dalt en els passadissos interiors. Aquesta manca de precisió,  però, es va traduïr en algunes ocasions destacades. Al 15′, Julio va forçar Vilajoana a estirar-se en un xut de falta molt llunyà. Espada va rematar de cap molt tímidament al minut 17, rematada que Pablo, molt fi durant els 90 minuts, va blocar sense problemes. Urbano va rematar a terra amb el cap un servei de córner que va estar a punt de sorprendre el CEPremià, però la pilota va acabar fora (33′). I al 41′ va arribar la ocasió segurament més clara pel conjunt de Premià de Mar. En una gran galopada, Kilian es va plantar sol davant Vilajoana però no va poder rematar. En el seu lloc, va rematar molt tou Oriol Martín, i la rematada la va refusar la defensa local. Així es va arribar al descans, amb un CEPremià mereixedor d’un gol però amb 0-0 al marcador.
Ja a la represa, es va veure que els locals van sortir més decidits a sumar els 3 punts. Tot i la rematada de volea de Marco al 49′ que va aturar Vilajoana, el Premià de Dalt va tenir més oportunitats de gol i va merèixer marcar. En aquest segon acte, el Premià de Mar va quedar-se sense arguments en atac. Maverick va sortir des de vestidors per donar aire a l’atac visitant, però se’l va veure poc. Al 64′, Christian va rematar fora en una transició molt ràpida pels locals; en una de les ocasions més clares del matx. Al minut 68 Julio va provar sort des de mig camp, però el xut va acabar fora per ben poc. Christian ho va tornar a provar amb el cap al 70, en una rematada de cap que, de nou, va acabar fora. Maverick va protagonitzar la jugada de més perill dels de JCTorres amb un xut dins l’àrea després d’una bona jugada individual, però Vilajoana va evitar el gol (79′). En l’últim tram de partit van mancar les forces. Borja va picar una falta que va sortir fregant el pal al 81′, i l’ex premianenc Xavi Rovira va liderar una contra que no va saber resoldre i que acabar fora amb un xut creuat. Al final, resultat inicial i repartiment de punts al Mpal de Premià de Dalt. Un punt que Juan Carlos Torres, tècnic del CEPremià, donava per bo al final del matx.
Amb aquest punt el Premià en suma 7 de 12 possibles: 2 victòries, 1 empat i 1 derrota. Els premianencs ara mateix són 4ts amb 7 punts, a falta de 3 partits que no s’han jugat aquesta jornada. El cap de setmana vinent (en principi dissabte a les 18h), el Premià estrenarà en partit oficial la nova gespa del Mpal de Premià de Mar. Els homes de Torres reben l’Equipo Ja.